Umag-Umago, Novigrad-Cittanova

15.10.2021 - 17.10.2021.

Istria Granfondo » otkazano

h



Međunarodni biciklistički maraton

 

Zabilježite datume 15. - 17.10. 2021. i prijavite se na međunarodni biciklistički maraton Istria Granfondo. Deveto izdanje maratona sa startom i ciljem u Umagu i Novigradu ove će vam godine ponuditi još bogatiji program.

Pravi izazov sprema se 16.10.2021., u subotu u Umagu - na dionicama za odvažne i kondicijski spremnije bicikliste. Možete birati između 94 km duge dionice Istria Granfondo Small i 119 km duge dionice Istria Granfondo Classic. Dionice prolaze sjeverozapadnim i središnjim dijelovima istarskog poluotoka te vas vraćaju natrag u Umag. Da biste putem došli do (pre)daha, spremili smo vam ukupno 4 okrepne postaje. Obje dionice start i cilj imaju pokraj atraktivnog turističkog kompleksa Stella Maris Resort, tik uz umaški ATP stadion Gorana Ivaniševića, a preuzimanje startnih brojeva počinje već u petak 15.10.2021.

Dok ste u sjeveorzapadnoj Istri možete se odlučiti sudjelovati i 17.10.2021. u nedjeljnoj rekreativnoj MTB biciklijadi Istria Granfondo Family & Gourmet Tour koja će vas provesti Novigradom i okolicom - uz more, maslinike i vinograde - stazom dugom 25 km. Sudionici biciklijade moći će uživati u prekrasnim pogledima i u kušanjima istarskih jela na okrepnom stajalištu i na cilju. Kotizacije za ovu turu kupuju se „na licu mjesta“.

Maraton koji je 2019. godine okupio gotovo 700 biciklista iz 15 zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija donosi 77 nagrada za najbolje bicikliste te vrijedne nagrade za muškog i ženskog apsolutnog pobjednika, odnosno pobjednicu.

Bogat popratni program u 2021. nudi zanimljive brandove u Expo zoni, dječji program i bogatu gourmet ponudu te ono najvažnije - odličnu atmosferu!

Dobrodošli u Umag i Novigrad na Istria Granfondo!

Za više informacija i prijave posjetite: www.coloursofistria.com
FB: Istria Granfondo